آوردن خانواده‌تان به یونان

آیا می‌توانم اعضای خانواده‌ام را از یک کشور غیر-اروپایی به یونان بیاورم؟

اگر به شما پناهندگی (پناهندگی کامل) در یونان داده شده باشد، می‌توانید درخواستِ آوردنِ اعضای خانواده‌ی نزدیک‌تان را از یک کشور غیر-اروپایی به یونان بدهید.

اما تاخیر نکنید! شما باید درخواستِ آوردن خانواده‌تان را به یونان کمتر از 3 ماه بعد از دریافت پناهندگی‌تان بدهید.

من تحت حمایتِ تکمیلی هستم. آیا می‌توانم اعضای خانواده‌ام را به یونان بیاورم؟

متاسفانه، خیر. اگر شما تحتِ حمایت تکمیلی (پناهندگی جزئی) در یونان هستید، نمی‌توانید برای آوردن اعضای خانواده‌تان به یونان درخواست بدهید.

فقط افرادی که پناهندگی (پناهندگی کامل) گرفته باشند می‌توانند برای آوردن اعضای خانواده‌شان به یونان اقدام کنند.

کدام یک از اعضای خانواده‌ام را می‌توانم بیاورم؟

اگر شما 18 سال و یا بیشتر هستید ، می‌توانید درخواست آوردن افرادِ زیر را بدهید:

  • زن یا شوهر (همسر)
  • فرزندانی که زیر 18 سال هستند
  • خواهر و برادرهایی که زیر 18 سال هستند

اگر شما زیر 18 سال هستید ، می‌توانید درخواست آوردن افرادِ زیر را بدهید:

  • والدین

قانون‌گذاران یونان در نظر دارند که به این لیست اعضای خانواده، افرادِ دیگری را نیز اضافه کنند.

آیا برای آوردنِ خانواده‌ام نیازی به داشتن خانه و شغل در یونان دارم؟

خیر، اگر درخواست شما ظرفِ مدت 3 ماه از گرفتنِ پناهندگی‌تان در یونان باشد، نیازی به داشتن شغل و خانه در یونان ندارید.

چطور می‌توانم درخواست بدهم؟

به نزدیک‌ترین دفتر پناهندگی به محل زندگی‌تان سر بزنید. دفاتر پناهندگی و واحدهای پناهندگی در یونان را

از اینجا ببینید .

شما باید برگه نتیجه مثبتِ پناهندگی‌تان در یونان و/یا اجازه اقامت‌تان را اگر دارید، به همراه داشته باشید.

زمانیکه در آنجا هستید، اطمینان حاصل کنید که سرویسِ پناهندگی یونان اطلاعاتِ تماسِ درست و به روز شده‌ی شما را داشته باشد.

چه کسی درخواست مرا بررسی خواهد کرد؟

بخشِ پیوستن به خانواده در یونان مربوط به سرویسِ پناهندگی یونان، همه‌ی درخواست‌ها را در سراسر یونان بررسی می‌کند.

بخشِ پیوستن به خانواده در یونان، در مرکزِ پناهندگی یونان در آتن قرار دارد.

بعد از اینکه درخواست بدهم چه اتفاقی می‌‌افتد؟

پرونده شما به یک افسر داده می‌شود که شخصا شما را در هر مرحله از روند راهنمایی می‌کند.

این افسر با شما تماس خواهد گرفت و از شما می‌خواهد که مدارکی را برای پشتیبانی و تقویتِ پرونده‌تان جمع‌آوری کنید. این مدارک شامل موارد زیر می‌شوند:

  • عکسِ پرسنلی-به اندازه عکس پاسپورت هر کدام از اعضای خانواده که در پرونده‌تان هستند

  • مدارکی از کشورتان که به زبان یونانی ترجمه شده باشد و توسط یک مقام رسمی یونان یا یک وکیل مُهر شده باشد و اثبات کند که شما و خانواده‌تان فامیل هستید.

  • کُپی رسمی از پاسپورت یا مدارک سفر - حتی آن‌هایی که منقضی شده‌اند- برای شما و اعضای خانواده‌تان که به صورت رسمی توسط یک مقام یونانی یا وکیل مُهر شده باشد.

  • گزارش‌های پلیس.

  • یک یادداشت پزشکی برای هر یک از اعضای خانواده که توسط کشور اصلی‌شان صادر شده باشد که می‌گوید آنها بیماری مسری ندارند و توسط یک مقام پزشکی یونان تایید شده باشد.

  • مدارک دیگر، به پرونده‌تان بستگی دارد.

اگر نتوانم مدارک را تهیه کنم چه می‌شود؟

اگر نتوانید همه مدارکی را که افسر از شما خواسته تهیه کنید، باید در هر صورت درخواست بدهید ، این مورد را سرویسِ پناهندگی یونان به Refugee.Info گفته است.

سرویس پناهندگی به جای آن‌ها از شما مدارک جایگزین را درخواست خواهد کرد.

اگر افسر از من بخواهد که به آتن بروم چه می‌شود؟

ممکن است از شما بخواهند که به سرویس پناهندگی مرکزی در آتن بروید - حتی اگر در جزایر یونان باشید - تا مدارکی را بیاورید و یا به طور دیگری پرونده‌تان را تقویت کنید.

اگر در مدتِ اقامت‌تان در آتن برای رفتن به سرویس پناهندگیِ مرکزی به جایی برای ماندن نیاز دارید، دیدن کنید از

به صفحه Refugee.Info در فیس‌بوک پیغام بفرستید . ما می‌توانیم شما را به یک سازمان غیر دولتی/NGO وصل کنیم که می‌تواند به شما کمک کند.

این روند چه مدتی طول می‌کشد؟

دفتر پناهجویی یونان به Refugee.Info گفته که، این روند می‌تواند بیش از یک سال به طول بیانجامد. .

چرا این روند اینقدر طول می‌کشد؟

درخواست برای آوردنِ اعضای خانواده‌تان به یونان بسیار روندِ پیچیده‌ای است که شامل چندین مقام یونانی، از جمله پلیس و وزارت امور خارجه می‌شود.

سرویس‌های پناهجویی گفته‌اند که قسمت‌هایی از این روند که طولانی مدت هستند، عبارتند از:

  • بررسی سابقه کیفری بین‌المللی
  • گرفتن و فراهم کردنِ مدارکی که روابط خانوادگی را ثابت می‌کند
  • ترجمه مدارک به زبان یونانی

دلیل دیگری برای تاخیرها: بخشِ سرویس پناهندگی یونان برای پیوستن به خانواده در یونان ماهانه 50 تا 100 درخواست دریافت می‌كند و كاركنان كافی برای پیگیری و انجامِ تقاضا ندارد.

اگر خانواده‌‌ام نتوانند مدارک سفر تهیه کنند چه می‌شود؟

اگر اجازه آوردنِ خانواده خود را به یونان دریافت کنید، اما بستگان شما نتوانند گذرنامه، اسناد سفر یا ویزا دریافت کنند، نگران نباشید - یونان برای آن‌ها اسناد موقت صادر می‌کند.

این مدارک به احتمال زیاد برای مدتِ یک ماه معتبر خواهند بود.

زمانی‌که اعضای خانواده‌ام به یونان برسند چه می‌شود؟

وزارت امور خارجه یونان با آن‌ها مصاحبه خواهد کرد.

آن‌ها باید درخواست اجازه‌ی اقامت بدهند ظرف مدت یک ماه از رسیدن‌شان به یونان.